Uitnodiging voor aangepast PitchTalks-programma

nov 14, 2023

Fantastische feedback op PitchTalks inspireerde ons om het programma aan te passen op basis van jullie suggesties. Waarom beperken tot influencers? Waarom niet het hele Nederlandse publiek betrekken? We omarmen deze gedachten en gaan ermee aan de slag!

Dit heeft gevolgen voor de planning: de PitchTalk van 23 november verplaatsen we naar februari. Op 1 en 15 december nodigen we graag 50 mensen uit in onze studio om zelf ideeën te pitchen.

Doe mee en deel in 3 minuten jouw visie over economie, politiek en zorg in 2035.

Op 1 of 15 december ben je welkom om jouw ideeën te pitchen in onze Baarnse studio. Meld je aan via info@opnaarwonderland.nl. Deelname is gratis, een donatie wordt dringend op prijs gesteld. We streven naar 100 video’s die viraal gaan. Een selectie daarvan nemen we mee naar een boeiende discussieavond in februari tussen pitchers en het publiek. Een avond vol waardevolle ideeënuitwisseling!

We zijn razend enthousiast en hopen dat jullie dat ook zijn. Bedankt voor jullie steun en begrip. Als je al kaarten hebt, kies tussen A. restitutie of B. behoud voor deelname in februari. Laat je keuze weten via info@opnaarwonderland.nl.

Max von Kreyfelt

Deel dit bericht

Eerdere berichten