PitchTalks

DEEL EN HEERS

De ultieme kracht in 3 minuten Pitch

Welkom bij het PITCHTALKS-project. Hieronder ziet u de eerste pitches. Het doel van de pitches is om in 3 minuten uw visie of dromen te delen  over de toekomst met de rest van Nederland, met als referentiepunt het jaar 2035. Deze korte video’s moeten als een divers scala aan ideeën op alle socialemediaplatforms te zien zijn. Help ons dit doel te bereiken door onderstaande pitches ook in uw netwerk te delen, zodat we samen een nationaal toekomstbeeld kunnen ontwikkelen. (Onderstaande aankondigingen is een willekeurige greep uit de programmering. We publiceren  dagelijks).

DEEL EN HEERS!

De ultieme kracht in 3 minuten Pitch

Pitch in drie minuten jouw toekomstbeeld over 2035. Iedere pitch geeft een beeld van de toekomst. Vele pitches zijn een krachtcentrale voor de toekomst.

Voor wie het gemist heeft:

In 3 minuten je visie, ideeën of dromen delen over de toekomst, vanuit je kennis-, expertise- of vakgebied. Schets het vanuit zekerheden, hoop of verwachting. Het ijkpunt daarbij is het jaar 2035. Dan verwachten we dat de transitie in de samenleving volledig achter de rug is. Deze korte videos pitches zullen als een bombardement op alle sociale media platforms te zien zijn. Het doel is om met grote kracht een nationaal toekomstbeeld te ontwikkelen. Als je meedoet stopt het niet bij de pitch zelf. Je maakt je medeplichtig aan het pitch-bombardement op sociale media.

 Je kan je nog aanmelden op  info@opnaarwonderland.nl.

Hoe maak je een pitch met je smartphone:

  1. Kies een plek in je huis met voldoende licht. Daglicht of kunstlicht mogen beide. Film niet tegen het licht in. 
  2. Let op dat de achtergrond smaakvol is. 
  3. Film vanuit een gestrekte arm (of statief) altijd met staand beeld. Niet alleen je hoofd maar ook je romp.  
  4. Maak indien mogelijk gebruik van een autocue. Je leest dan je tekst voor terwijl de camera loopt. Let ook op omgevingsgeluid. https://apps.apple.com/app/id1139307843
  5. Stuur het filmpje naar OpNaarWonderland@gmail.com. Mocht de file te groot zijn dan versturen via WeTransfer.com. 

 

Naar de studio komen mag natuurlijk ook.,

 

Hoe maak je een goede pitch? 

De A-B-C-D formule; 

 

  1. Kies een onderwerp wat je bezig houd of waar je verstand van hebt. 
  2. Bepaal voor jezelf hoe je met het onderwerp bezig bent; heb je zorgen, heb je ideeën en idealen, of heb je inzicht en een visie.
  3. Als je die keuze hebt gemaakt, kies je voordat je gaat schrijven een pakkende titel die jouw gevoel over het onderwerp weerspiegelt. 
  4. Neem de titel nu als uitgangspunt voor het schrijven van je pitch. 

 

Als je de pitch geschreven hebt kan je hem voorlezen voor de camera, maar als je hem naar ons opstuurt plaatsen wij hem in de autocue. Dat maakt lezen en kijken in de camera mogelijk. Mail naar info@opnaarwonderland.nl

 

Het A-B-C-D voor een goede pitch – TIPS!

https://youtu.be/0r31zgFnXw8