Pitch Talks

okt 16, 2023

Pitch Talks

Met het nieuwe team, OP NAAR WONDERLAND richten wij ons op het tegengaan van de polarisatie. Het sterk verdeelde klimaat heeft niet alleen families en vriendengroepen uit elkaar gedreven, maar ook een enorme ontwrichting op de werkvloer veroorzaakt. Vaak met enorme gevolgen vol angst en onzekerheden. We willen dit veranderen door met meer inzicht, begrip te creëren en bruggen te slaan tussen de verschillende denkrichtingen. Daarvoor hebben we het programma “PitchTalk” bedacht.

PitchTalk wordt een maandelijks publieksevenement waarin steeds 6 bekende influencers, als wetenschappers, journalisten, ondernemers in een pitch van 3 minuten hun visie delen over de toekomst. Ze zullen spreken over onderwerpen als geld, (geo)politiek en gezondheid. Deze sprekers vertegenwoordigen diverse ideologische stromingen. Na de presentaties zijn er discussies met het publiek over de verschillende visies.

Alleen de pitches zullen met camera worden opgenomen en gepubliceerd op alle mediaplatforms. Na enkele maanden zal het project een scala aan ideeën en uitspraken moeten opleveren. Met dit project streven we ernaar om de samenhang in de samenleving zo goed mogelijk te herstellen.

U kunt hierbij aanwezig zijn en zowel in de zaal deelnemen aan de discussies als in de wandelgangen met de sprekers spreken.

De eerste PitchTalk vinden plaats in februari.

Deel dit bericht

Eerdere berichten