State of Control

okt 19, 2023

 

In 2022 heeft Max von Kreyfelt samen met Benjamin Jonas van den Brink onder de titel “State of Control” een aangrijpende documentaire geproduceerd via DebunkProductions. Deze documentaire belicht de snel groeiende surveillance-samenleving en heeft wereldwijd meer dan 4 miljoen kijkers bereikt.

De film stelt de vraag: Wat is de prijs van gemak? De opkomst van Central Bank Digital Currencies (CBDC) en digitale paspoorten biedt efficiëntie in financiële transacties, maar internationale wetgeving werpt serieuze privacyvragen op.

“State of Control” brengt internationale experts zoals Edward Snowden, Arno Wellens, Catherine Austin Fitts, Annie Machon, Lex Hoogduin samen, die hun zorgen en kritiek uiten. Deze documentaire biedt een ontnuchterend inzicht in de toekomst van de mensheid, waarbij feiten en meningen samenkomen in een helder verhaal dat niet onopgemerkt blijft.

Je kunt “State of Control” kopen op Amazon Prime en bekijken op www.stateofcontrol.nl. Het is nu onderdeel van OpNaarWonderland, waarmee het project blijft groeien.

 

Deel dit bericht

Eerdere berichten