Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De obstakels van de energietransitie

1 februari @ 19:00 - 29 februari @ 21:30

€29.50

“FC-Debat” – Een maandelijks panelgesprek met experts en zo’n tweehonderd genodigden, waarin actuele onderwerpen zoals energietransitie, burgerparticipatie en democratie worden besproken. Verrijkende avonden met diverse perspectieven en mogelijke oplossingen.

De eerste “FC-Debat” zal gaan over de weg naar de energietransitie. Deze weg lijkt politiek een gelopen race. De transitie zelf lijkt voor de komende generaties een ongekend drama te worden. Wat zijn de problemen en hoe kunnen we die voorkomen of wellicht oplossen?

De energietransitie die de overheid heeft ingekleurd kent zowel veel voor- als tegenstanders. Om deze spaghetti van polariserende meningen en diepgravende overtuigingen helder in beeld te krijgen hebben wij een summit klaar staan bestaande uit meerdere bijeenkomsten en onderwerpen. Centraal staan de inzichten over de brede maatschappelijke consequenties en toekomstperspectieven van het beleid. De eerste bijeenkomst is op 28 november bij Scheltema in Leiden.

  • Welke producerende spelers zijn daarbij aan bod?
  • Welke technologische oplossingen zijn beschikbaar?
  • Hoe kan de politiek haar rol verbeteren?
  • Wat moet de kiezer en consument doen om invloed te krijgen in de huidige strategie en beleidsbeslissingen?

Op 28 november, om 19:00 uur bij Scheltema in Leiden een discussie onder leiding van Denise Penninkhof met Paul Frijters, Ken van Ierlant, Marcel Crok, Guus Berkhout, Theo Wolters en anderen.

Tickets zijn hier verkrijgbaar en op onze site. Wees er bij en ontmoet de sprekers.

Gegevens

Begin:
1 februari @ 19:00
Einde:
29 februari @ 21:30
Kosten:
€29.50
Evenement Categorie:

Organisator

Op naar Wonderland
E-mail
info@opnaarwonderland.nl

Locatie

Scheltema
Marktsteeg 1
Leiden, Zuid Holland 2312 CS Nederland
Bekijk de site van Locatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar