Shop

Eén centrale plek voor alle eventtickets, merchandise en producten die ons inspireren. De Officiële OpNaarWonderland webwinkel.

Welkom in de OpNaarWonderland shop

De OpNaarWonderland shop is meer dan zomaar een winkel. We zijn momenteel volop bezig met het opbouwen van een unieke collectie producten die ons verhaal ondersteunen en onze missie versterken.

Wat vind je in onze shop?

  • OpNaarWonderland Merchandise & Eventtickets
    Van exclusieve merchandise tot tickets voor onze evenementen, alles wat je nodig hebt om deel uit te maken van onze community vind je hier.
  • Partnerproducten
    Producten van organisaties binnen ons platform, met elk hun eigen verhaal dat inspireert. We werken samen met gewaardeerde partners om een aanbod te creëren dat past binnen onze visie.
  • Exclusieve samenwerkingen
    Ontdek unieke kledingstukken en items die tot stand zijn gekomen in samenwerking met bekende designers en creatievelingen.
  • Inspirerende producten
    Boeken, kunstwerken en andere items die naadloos aansluiten bij het OpNaarWonderland manifest en je inspireren op je reis.
  • Podium voor kleine ambachtslieden en kunstenaars
    Wij geloven in het ondersteunen van unieke talenten. Daarom geven we kleine ambachtslieden en kunstenaars de ruimte om hun handgemaakte, authentieke producten bij ons te presenteren.

Contact

Gerard Buitendijk

06 54 29 09 33

gerard@opnaarwonderland.nl